031-352 00 00 info@genki.se

Välkommen kompis 🤗

Nu startar ett nytt kapitel i ditt liv.

 

 

På denna sida hittar du allt du behöver veta för att få den bästa starten.

Genkis grundstenar

 

En plats där alla är välkomna

%

Prestigelöst

%

Familjärt

%

Service

Analys och hälsokontroll

Ingår alltid i ditt medlemskap

 

 

  • Se ditt cellvärde, muskelsymetri, vätska, fettprocent och mycket mer genom vår unika InBody 770.
  • Kolla ditt blodtrycksvärde.
  • Få tips, feedback och rekommendation på hur du ska nå dina mål utav en personlig tränare.
Boka din analys

Tre olika gymintro

Stark start. Stark fortsättning.

Gymintro - Beginners

På detta gymintro går vi igenom alla Gym80 maskiner på entréplan. En personlig tränare visar hur alla maskiner fungerar och coachar även efteråt så du kan känna dig trygg med att du gör rätt.

Efteråt får du ett träningsprogram med dig för att du ska komma igång snabbt och enkelt med styrketräningen. 😃

Boka gymintrot via genki appen eller direkt på hemsidan. Alla gymintro har färgen orange i bokningsmenyn.

Gymintro - Shape up

Här går en personlig tränare igenom alla konditionsmaskiner. Visste du att konditionsträning bland annat minskar risken för hjärt och kärlsjukdommar med hela 40 procent?

Det gör dig även mer uthållig i vardagen och i styrketräningen. Det är en stark fördel att göra sig bekant med maskinerna så du kan variera dig på ett roligt sätt. Här får du lära dig hur allt fungerar!

 

Gymintro - Stronger

Här går en personlig tränare tekniken i basövningar som bänkpress, marklyft och knäböj. Detta är ett gymintro som är på undervåningen i “The Cave” som vi brukar rekommendera till dig som har tränat ett tag. 

Efter gymintrot så får du med dig ett träningsprogram så du enkelt kommer ihåg övningarna. 

 

Vi finns för dig

"Stör" oss gärna

 

Hos oss ska ingen gå osäker eller känna sig obekväm. Bra att veta är att vi nästan alltid har personliga tränare bakom receptionen som står redo för att hjälpa och vägleda dig i alla tänkbara frågor.

Ta en närmare titt

Upptäck alla våra zoner

Gruppträning. Soft Room.

I denna mysiga lokal hittar du bland annat mindfullness, Yin Yoga och flertal yogapass. Golvet är också specialbeställt och ligger i världsklass för anpassning av leder, knän och fötter. 🙏

På denna mysiga yta har vi även Functional Training, Zumba och flertal virtuella pass.

Gruppträning. Pulse Zone.

Bli insiperad av vår unika djungelmiljö och känn fläktarna som blåser ner mot dig från taket. I vår Pulse zone kan du träna allt från Cycling, Sprint och det unika virtuella passet “The Trip”.

The Trip är en 3D värld som du följer med ögonen på en skärm samtididgt som du cyklar. Lura hjärnan på ett roligt sätt och känn hur det pirrar i magen i nedförsbackarna. 😄

 

Gruppträning. Big One

Big One är vår största sal som är luftig med hög takhöjd. Här hittar du roliga pass där du behöver mer utrymme för övningar som exempelvis Bodypump,  Bodycombat och GRIT. 🤩

Vi håller också ibland spännande föreläsningar här om hälsa, kost och träning. 

Gruppträning. Circle Of Life.

Här har du vår zon som kallas för “Circle of life”. Med gräs under fötterna och virtuell himmel ovanför dig, så tränar du Circuit i en öppen planlösning med en fin känsla av att vara utomhus. 😊

Gruppträning. Functional Playground.

En riktigt rolig, spännande och lekfull zon skapad för funktionell träning och Crossgym. Här kan du träna allt från traditionell träning till helfunktionella träningspass med rep, skrivstänger, romerska ringar, ketterbells, TRX, släde, airbikes och mycket mer.

För dig som gillar utmaningar eller bara vill ha allmänt kul när du tränar. Det andra passet är inte det andra likt. 😃

Gruppträning. Outdoor.

En utomhus zon till alla Genkisar. Är det torrt underlag och fint väder så flyttar vi ut vissa gruppträningspass. En mycket uppskattad yta som även kan användas på egen hand utav alla er härliga Genkisar.

Gym. Functional Playground.

En riktigt rolig, spännande och lekfull zon skapad för funktionell träning och Crossgym. Här kan du träna allt från traditionell träning till helfunktionella träningspass med rep, skrivstänger, romerska ringar, ketterbells, TRX, släde, airbikes och mycket mer.

För dig som gillar utmaningar eller bara vill ha allmänt kul när du tränar. Det andra passet är inte det andra likt. 😃

 

Gym. Unika märket Gym80.

Här tränar du med härligt gräs under fötterna och får uppleva ett utav dom mest unika maskinerna i världen, gym80.

Märket kommer ifrån tyskland och skapas och designas helt utan kompromisser för att du ska få bästa kontakten, tekniken och utförandet i varje rörelse. We love it! 😃

Gym. Kinesis.

En spännande och unik vägg i trä med otroligt många rörelser och funktioner. Nästan ett måste enligt oss att ha med i sitt träningsprogram.

Träna allt från styrketräning, rehab till roliga funktionella övningar med över 40.000 variationer.

Vill du testa på och få en visning i hur den fungerar? Fråga oss gärna i receptionen så hjälper vi dig 🤗

Gym. The Cave.

En helt egen undervåning för dig som vill ha 80-tals gym i modern tappning i en häftig grottmiljö. Självklart är det Eleikos tävlingsstänger, speciellt utvalda hantlar och de bästa maskinerna för viktplattor.

Längst in i denna grotta finns även en mindre yta för strongman. Vårt nästa projekt som vi siktar in oss på är att totaltrenovera hela undevåningen. Något som vi internt kallar för grotta 2.0 💪.

Gym. Cardio.

Enligt oss och många andra är kondtionsmaskiner kanske det tråkigaste på ett gym… I vanliga fall. Men på Genki har vi gjort allt för att maxa upplevelsen även här 😃.

Vi har Technogyms bästa löpband, speciella bananformade Skillmill, cyklar, trappmaskiner från det unika märket Intensa där du kan streama en härlig serie på skärmen och mycket mer.

Hos oss kan du dessutom koppla upp dina hörlurar direkt till tv-skärmen framför dig genom att ladda ner appen “heartv”.

Gym. Circle of Life.

Den absolut populäraste zonen för våra härliga seniorer. Utöver deras seinorpass är den upptagen några få timmar i veckan.

Dessa maskiner har ett tryckmottstånd där trycket anpassar sig efter din egen kraft. Ett roligt alternativ som lugnare uppvärmning, eller öka farten och du har ett riktigt svettigt och varierat träningspass.

Perfekt för dig som uppskattar enkelheten utan att behöva tänka på inställnigar och program. Här är det bara att tuta och köra 🙂! 

Chilla. Lounge.

Slå dig gärna ner i vår mysiga lounge och slappna av. Ibland kan det vara skönt att bara få trycka på pausknappen för avkoppling. 🙂

Här bjuder vi dig på gratis kaffe med hela bönor, varm choklad och tea alla dagar om året. Du kan också koppla upp dig till vårt fria wifi och kan använda elutag om du har med datorn eller vill ladda mobilen.

Chilla. Bastu.

Hos oss kan du relaxa gemensamt med din parter i vår harmoniska bastu. Visste du att när du bastar så vinner du flertal hälsofördelar?

1. Stärker immunförsvaret. 
2. Kroppen producerar fler vita blodkroppar.
2. Ökar uthålligheten.
3. Ger snabbare återhämtning efter träning.
4. Avkopplade mentalt och fysiskt.
5. Bra för stela muskler och leder.

Avslappning är minst lika viktigt som träning. Eller hur? 🤗

Chilla. Omklädningsrum.

Byt om inför träningspasset eller inför en härlig spabehandling i vår lugna och behagliga miljö med värme under fötterna.

Vi bjuder alltid på väldoftande duschcreme och schampo så du känner dig frisk och fräsch efteråt 🥰.

Chilla. Barnpassning.

Ta hand dig själv och låt oss ta hand om dina barn under tiden 🙂. I Genkikojan finns netflix, TV-spel, gunga och massor av leksaker och aktiviteter som våra barnpassare hittar på. Ibland hälsar även Genkibjörnen på.

Läs mer om barnpassningen på: www.genki.se/barnpassning 

Kom igång med gruppträning

Sjuhärads största utbud

 

Fråga oss gärna vad som passar dig bäst. Vi har alltifrån enklare pass till HIIT. Du kan även ladda ner appen Genki och boka via appen. Finns för både iPhone och Android. 

Boka pass

Vanliga frågor och svar

Hur kommer jag in på Genki om entrédörren är låst?

Om du kommer utanför våra bemannade tider så är entrédörren låst. För att komma in behöver du dra kortet till höger vid entrédörren. Efter att du dragit kortet så lyser det grönt och dörren låser upp sig. 

Hur checkar jag in med kortet?

Dra alltid kortet i receptionen med remsan mot dig för att checka in. Efter att du dragit kortet så kan du trycka på “gym” om du bara ska gymma. Har du bokat ett gruppträningspass så väljer du passet som du bokat. Har du bokat ett pass så får du en biljett utskriven direkt när du checkat in som du ger till inspiratören.

Du kan även spontant boka pass på skärmen genom att trycka på passet som du vill vara med på. Blir du osäker på hur du ska göra så är det bara att fråga i receptionen. 🤗

Hur bokar jag gruppträningspass?

Kul att du vill vara med på gruppträning. 😃 Ju fler saker du testar och håller igång med – desto fler saker har du att falla tillbaka till om du någongång skulle tappa motivationen. Börja med att ladda ner appen “Genki”. Ditt inlogg är numret på kortets baksida och ditt lösenord är dina fyra sista siffror i ditt personnummer. När du checkat in i receptionen så kommer du få en biljett utskriven som du sedan alltid ger inspiratören inför passet. Du kan också boka pass direkt här.

Har du frågor kring gruppträningen? Eller är du osäker på vad som passar dig? Hör av dig till malin@genki.se så guidar hon dig i rätt riktning.

Hur fungerar parkeringen?

Det är superenkelt. Parkera innanför dom vita rutorna på marken 🙊. Det är fri parkering utanför Genki och efter kl 17 är det fri parkering runt hela fastigheten. 

Kan man samla på bonusar hos er?

Det kan du absolut göra 🙂 När du blir medlem så får du bland annat ett bonuskort där du helt enkelt får lite presenter av oss när du testar på saker. Bonuskortet har ett värde på 1 167 kr. Du får även välja en bonus om du inspirterat en vän till att böra träna hos oss eller om du förlänger ditt medlemskap. Du får då välja mellan:

– 50 min personlig träning
– 50 min spabehandling
– 400 kr i presentkort i butiken 

Tar du exempelvis med dig 10 vänner som vill börja träna, så får du välja 10 bonusar med ett totalt värde upp till 7 990 kr. 😃

Vad har Genki för åldersgräns?

Året barnet fyller 11 år så får man träna tillsammans med målsman. Året barnet fyller 13 år så får man träna själv. Visste du att träning för barn har visat sig göra stor skillnad i skolgång och även för den fysiska och psykiska utveckingen upp till vuxen ålder? 🙂 Hos oss har vi medlemskap för barn från 249 kr/mån utan bindningstid. Du kan förhandsboka en plats till ditt barn via info@genki.se 

Jag vill använda mitt friskvård. Hur gör jag?

Detta ska vi såklart fixa. 🙂 Bra att veta är att vi tar emot alla friskvårdsbidrag. Du kan skriva ditt Ingela som är ekonomiansvarig på ingela@genki.se så hjälper hon dig med ditt friskvårdsbidrag. 

Vad har ni gjort för Coronaåtgärder?

Föutom att vi alltid har ett maxtak på hur många medlemmar vi tar in, och vår utomhuszon som vi byggt till er som är i riskgrupp så har gjort enormt mycket åtgärder för att alla våra Genkisar ska känna sig trygga i träningen. ❤️ Du kan läsa om alla åtgärder på www.genki.se/corona 

Hur fungerar barnpassningen?

Barnpassningen behöver aldrig bokas, utan vi har alltid drop-in. 🤗 När du kommer med barnet så anmäler du det i pärmen precis när du kommit upp för trappan. Inför besöket så är det viktigt att barnet tvättat händerna. Barnpassningen är öppen mån-tors kl 17.45-20 och söndagar kl 14.45-18.15. Röda dagar och aftonhelger är barnpassningen stängd. Om barnpassningen är inställd så informeras det alltid på www.genki.se/barnpassning. Alla åldrar är välkomna! ❤️

Jag har hört mycket om er 30 dagars utmaning, Foodbox Challenge. Vad är det för något?

Foodbox Challenge är vår mest populära program för att komma i form på 30 dagar 😃. Det enda du betalar för är maten du äter under månaden. Här får du som deltagare:

– 1 månads fri träning på Genki
– Kostprogram och träningsprogram
– 25 min föreläsning om kost med PT-Alexandra
– 25 min föreläsning om träning med PT-Alexandra
– Träning med gruppen en gång i veckan med PT-Martina
– Slutmätning på vår Inbody 770

Gör en intresseanmälan på www.genki.se/foodbox

Jag funderar på att ta hjälp av en personlig tränare. Hur fungerar det?

Har du funderat på personlig träning? Då betyder det att du med största sannolikhet behöver det 🙂.

Vi har totalt unika 13 personliga tränare med olika specialiserade kompetenser för att vi ska kunna coacha och utveckla dig. Vi har mentala coacher, specialister på skador, kostexperter och är en av dom mest anlitade på personlig träning i Sverige. Skriv till mig på alexandra@genki.se så berättar jag mer om hur det fungerar. 🌷/Alexandra, personlig tränare och PT-Chef på Genki 

Öppettider

Vi har öppet alla dagar 04-24 och bemannat måndag-torsdag kl 9-20 och fredagar kl 9-18.

031-352 00 00
Svar inom 24 timmar

Har du frågor, önskemål eller funderingar?

Personlig ägare

Jonas Granlund

Ekonomiansvarig

Ingela Westphal

Gruppkoordinator

Malin Bennergård

PT-chef

Alexandra Westphal