031-352 00 00 INFO@GENKI.SE

Crossgym Kids

Är dina barn rastlösa och vill börja träna? Då ska dom få träffa vår peppande inspiratör och socialpedagog, Sara Krantz. Under 12 veckor kommer Sara att erbjuda massor av rolig träning där barnen utvecklar sin kondition, styrka och uthållighet. 

Vi har flertal grupper i åldrarna från 4-12 år. Målet med Crossgym Kids är att skapa en häftig och varierad träningsupplevelse samtidigt som barnen också utvecklar sin kroppmedvetenhet, självkänsla och sitt sociala samspel.

Här tränas det för fullt och Sara gör allt hon kan för att barnen ska avsluta träningspasset med ett stort leende på läpparna. Som alltid har vi ”nöjdbarn-garanti” där ni får tillbaka pengarna om barnen tröttnar eller inte tycker det är roligt.

Läs mer >

  • Styrka
  • Kondition
  • Koreografi
  • Funktionellt

Ledarledda pass

Gymintro

Hos oss ska ingen känna sig osäker eller vilsen. Därför ingår det alltid en bra och trygg start med en personlig tränare som går igenom våra tre olika gymintron som heter Beginners, Cardio och Stronger. 

Efter att alla deltagare i gruppen blivit demonstrerade hur allt fungerar så får man under den sista tiden testa på själv. Här kommer den personliga tränaren att gå runt och coacha och hjälpa till med frågor och funderingar.  Gymintrot utförs under 50 min.

Beginners: Här får du en genomgång på våra unika Gym80 maskiner på entréplan. Perfekt att börja med som nybörjare och roligt att komplettera med som erfaren. Du får ett träningsprogram för hela kroppen efteråt. 

Cardio: Här får du en genomgång på våra mest populära konditionsmaskiner på entréplan. Lär dig om hur dom fungerar och hitta dina favoriter. 

Stronger: Här får du en genomgång inom inom baslyft som är knäböj, marklyft och bänkpress. Ett perfekt intro för dig som vill finslipa på tekniken och tycker om fria vikter. Du får ett träningsprogram efteråt. 

Boka pass >

Seniorpass 

Ha kul och umgås med andra som är 65+ samtidigt som du blir coachad och vägledd av engegerade inspiratörer. Här väljer du mellan olika specialanpassade seniorpass med fokus på styrka, balans, rörlighet och funktion. Efter passet slår vi oss ner i vår mysiga lounge där vi tänder ljusen och bjuder på en trevlig och nyttig frukost. Självklart har vi riktigt gott kaffe av högsta kvalité i både mellanrost och mörkrost.

Senior Circiut: Här tränar du på våra behagliga cirkelmaskiner från Technogym. Maskinerna behöver inte ställas in utan regleras efter tryck. Du styr motåndet i ditt egna tempo och tränar igenom hela kroppen. Du får också träna på varierade mellanstationer där du stäker din rörlighet, balans, hållning och kondition. Passet är 45 min.

Senior Tabata: Träna upp din styrka och kondition i roliga och motiverande tidsintervaller. Du tränar under 20 sekunder och vilar 10 sekunder i totalt 45 minuter. En stor fördel är att du får med kondition, styrka och rörlighet under kort tid.

Senior Wellness: Här tränar du på ett roligt och energigivande sätt med övningar med fokus på funktion, hållning, styrka och balans för att du ska stärka dig i vardagen. Njut av en härlig stund och få en bättre hälsa i helhet samtidigt. Passet är 55 min.

Boka pass >

  • Styrka
  • Kondition
  • Koreografi
  • Funktionellt

Ledarledda pass

PT i grupp

Tycker du om att träna tillsammans med andra för att höja motivationsribban? Då har du hittat rätt! Vi har flertal peppande PT-koncept med olika inriktningar som viktminskning, kickstarter och tuffa utmaningar för dig som vill tänja på dina gränser.

Foodbox Challenge: Kickstarta din träning och få hjälp med kosten i vårt populära koncept, Foodbox Challenge. Det ingår kortare PT-pass i grupp med max 15 deltagare, du får föreläsning om kost och träning samt kostupplägg och träningsupplägg. Allt ingår utan kostnad och det enda du får stå för själv är maten du äter under månaden. Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Läs mer >

Weight Trainer: Ett utav våra mest framgångsrika viktminskningskoncept för dig som vill göra en riktigt livsstilsförändrng. Här får du alla verktyg du behöver för att effektivt gå ner i vikt tillsammans med 6-8 andra peppade deltagare. Bli motiverad av din framgång och få hjälp med kost, mentala vektyg, kostprogram och regelbunden PT-träning med gruppen. I Weight Trainer går du ner upp till 1-2 kilo i veckan och få samtidigt långsiktiga verktyg för att behålla livsstilen för all framtid. Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Läs mer >

Boot Camp: Anta din största utmaning någonsin där en spyhink ingår! Här testar du dina mentala och fysiska gränser tillsammans med 6-8 andra deltagare. Detta otroligt tuffa koncept höjer din nivå och prestation effektivare än vad du kan föreställa dig. Du väljer mellan olika inriktningar som viktminskning eller prestation med fokus på alla dina element. Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Läs mer >