031-352 00 00 INFO@GENKI.SE

Naglar och fransar

Med Ebba Högström

 

Här kan du göra manikyr, nagelförlängning eller nagelförstärkning med hjälp av akryl eller gelé. Hos Ebba får du uppleva en konstnär som kan skapa allt som fantasin kan hitta på.

Ebba har tävlat med flertal placeringar både inom SM och EM. Detta har helt klart varit ett yrke som legat henne nära om hjärtat sen 11 år tillbaka.

Behandlingar

Och prislistor

Manikyr

I behandlingen utförs en manikyr dina nagelbland finjusteras och kollas över. Du får en fin formfilning av naglarna till önskad form och naglarna poleras så du får ett fräscht utseende. Behandlingen avslutas med en härlig lackning med produkten vinalux ifrån cnd.

Prislista

Manikyr

Manikyr 30 min, 499 kr

 

Nagelförlängning – Akryl och gelé

Här gör du en förlängning eller förstärkning av naglarna med ditt egna val av design. Kan bland annat göras i naturellt, faded fransk , fransk, helfärgat, design eller glitter. Vid återbesöket regleras längden av nageln och materialt fylls på vid nagelbandet.

Prislista


Förlängning med gelé eller akryl

Nytt set – 60 min, 1199 kr
Nytt designset – 90 min, 1499 kr
Påfyllning återbesök – 60 min, 899 kr

Lagning, 99 kr per nagel
Designval, 25 kr 

 

Gelélack 

Behandlingen utförs med hjälp av gelélack som du själv väljer färgkominationer och design på. Det appliceras på den naturliga nageln skapar en fräsch och nagelförstärkande effekt. Ett återbesök rekommenderas att göra efter 3-4 veckor för att bevara utseendet och styrkan.

Prislista


Förstärkning med gelélack

Gelélack – 30 min, 599 kr
Återbesök – 30 min, 599 kr

 

Lashlift och färgning

Permanent fransböjning för dig som vill ha ett lyft utan fransförlägning. Avslutas med ett vårdande keratinbehandling som skyddar dina naturliga fransar. Hållbarheten är ca 6-8 veckor. Färg ingår i behandligen. Brynfärg går sjävklart att få som tillval i behandlingen.

Prislista


Lashlift och färgning

Lashlift inkl färgning – 45 min, 799 kr
Tillval brynfärg – 10 min, 199 kr 

 

Ge presentkort

Ge bort en behandling i födelsedagspresent, julklapp eller bara som en fin kärleksfull gåva till någon du bryr dig om. Du kan köpa ett presentkort direkt i receptionen.

 

 

 

 

Vill du boka?

Här kan du ställa frågor eller boka din behandling