Vill du jobba med oss?

Vi söker ytterligare en personlig tränare till vårt PT-team 

Genkis grundstenar

 

En plats där alla är välkomna

%

Prestigelöst

%

Familjärt

%

Service

Världens bästa

och roligaste jobb

 

 Vad hade du gjort om du var en superhjälte? Vi utvecklar, inspirerar och förlänger liv.

 

 

 

 

 

Ta en närmare titt

Upptäck alla våra zoner på Genki

Gruppträning. Soft Room.

I denna mysiga lokal hittar du bland annat mindfullness, Yin Yoga och flertal yogapass. Golvet är också specialbeställt och ligger i världsklass för anpassning av leder, knän och fötter. 🙏

På denna mysiga yta har vi även Functional Training, Zumba och flertal virtuella pass.

Gruppträning. Pulse Zone.

Bli insiperad av vår unika djungelmiljö och känn fläktarna som blåser ner mot dig från taket. I vår Pulse zone kan du träna allt från Cycling, Sprint och det unika virtuella passet “The Trip”.

The Trip är en 3D värld som du följer med ögonen på en skärm samtididgt som du cyklar. Lura hjärnan på ett roligt sätt och känn hur det pirrar i magen i nedförsbackarna. 😄

 

Gruppträning. Big One

Big One är vår största sal som är luftig med hög takhöjd. Här hittar du roliga pass där du behöver mer utrymme för övningar som exempelvis Bodypump,  Bodycombat och GRIT. 🤩

Vi håller också ibland spännande föreläsningar här om hälsa, kost och träning. 

Gruppträning. Circle Of Life.

Här har du vår zon som kallas för “Circle of life”. Med gräs under fötterna och virtuell himmel ovanför dig, så tränar du Circuit i en öppen planlösning med en fin känsla av att vara utomhus. 😊

Gruppträning. Functional Playground.

En riktigt rolig, spännande och lekfull zon skapad för funktionell träning och Crossgym. Här kan du träna allt från traditionell träning till helfunktionella träningspass med rep, skrivstänger, romerska ringar, ketterbells, TRX, släde, airbikes och mycket mer.

För dig som gillar utmaningar eller bara vill ha allmänt kul när du tränar. Det andra passet är inte det andra likt. 😃

Gruppträning. Outdoor.

En utomhus zon till alla Genkisar. Är det torrt underlag och fint väder så flyttar vi ut vissa gruppträningspass. En mycket uppskattad yta som även kan användas på egen hand utav alla er härliga Genkisar.

Gym. Functional Playground.

En riktigt rolig, spännande och lekfull zon skapad för funktionell träning och Crossgym. Här kan du träna allt från traditionell träning till helfunktionella träningspass med rep, skrivstänger, romerska ringar, ketterbells, TRX, släde, airbikes och mycket mer.

För dig som gillar utmaningar eller bara vill ha allmänt kul när du tränar. Det andra passet är inte det andra likt. 😃

 

Gym. Unika märket Gym80.

Här tränar du med härligt gräs under fötterna och får uppleva ett utav dom mest unika maskinerna i världen, gym80.

Märket kommer ifrån tyskland och skapas och designas helt utan kompromisser för att du ska få bästa kontakten, tekniken och utförandet i varje rörelse. We love it! 😃

Gym. Kinesis.

En spännande och unik vägg i trä med otroligt många rörelser och funktioner. Nästan ett måste enligt oss att ha med i sitt träningsprogram.

Träna allt från styrketräning, rehab till roliga funktionella övningar med över 40.000 variationer.

Vill du testa på och få en visning i hur den fungerar? Fråga oss gärna i receptionen så hjälper vi dig 🤗

Gym. The Cave.

En helt egen undervåning för dig som vill ha 80-tals gym i modern tappning i en häftig grottmiljö. Självklart är det Eleikos tävlingsstänger, speciellt utvalda hantlar och de bästa maskinerna för viktplattor.

Längst in i denna grotta finns även en mindre yta för strongman. Vårt nästa projekt som vi siktar in oss på är att totaltrenovera hela undevåningen. Något som vi internt kallar för grotta 2.0 💪.

Gym. Cardio.

Enligt oss och många andra är kondtionsmaskiner kanske det tråkigaste på ett gym… I vanliga fall. Men på Genki har vi gjort allt för att maxa upplevelsen även här 😃.

Vi har Technogyms bästa löpband, speciella bananformade Skillmill, cyklar, trappmaskiner från det unika märket Intensa där du kan streama en härlig serie på skärmen och mycket mer.

Hos oss kan du dessutom koppla upp dina hörlurar direkt till tv-skärmen framför dig genom att ladda ner appen “heartv”.

Gym. Circle of Life.

Den absolut populäraste zonen för våra härliga seniorer. Utöver deras seinorpass är den upptagen några få timmar i veckan.

Dessa maskiner har ett tryckmottstånd där trycket anpassar sig efter din egen kraft. Ett roligt alternativ som lugnare uppvärmning, eller öka farten och du har ett riktigt svettigt och varierat träningspass.

Perfekt för dig som uppskattar enkelheten utan att behöva tänka på inställnigar och program. Här är det bara att tuta och köra 🙂! 

Chilla. Lounge.

Slå dig gärna ner i vår mysiga lounge och slappna av. Ibland kan det vara skönt att bara få trycka på pausknappen för avkoppling. 🙂

Här bjuder vi dig på gratis kaffe med hela bönor, varm choklad och tea alla dagar om året. Du kan också koppla upp dig till vårt fria wifi och kan använda elutag om du har med datorn eller vill ladda mobilen.

Chilla. Bastu.

Hos oss kan du relaxa gemensamt med din parter i vår harmoniska bastu. Visste du att när du bastar så vinner du flertal hälsofördelar?

1. Stärker immunförsvaret. 
2. Kroppen producerar fler vita blodkroppar.
2. Ökar uthålligheten.
3. Ger snabbare återhämtning efter träning.
4. Avkopplade mentalt och fysiskt.
5. Bra för stela muskler och leder.

Avslappning är minst lika viktigt som träning. Eller hur? 🤗

Chilla. Omklädningsrum.

Byt om inför träningspasset eller inför en härlig spabehandling i vår lugna och behagliga miljö med värme under fötterna.

Vi bjuder alltid på väldoftande duschcreme och schampo så du känner dig frisk och fräsch efteråt 🥰.

Chilla. Barnpassning.

Ta hand dig själv och låt oss ta hand om dina barn under tiden 🙂. I Genkikojan finns netflix, TV-spel, gunga och massor av leksaker och aktiviteter som våra barnpassare hittar på. Ibland hälsar även Genkibjörnen på.

Läs mer om barnpassningen på: www.genki.se/barnpassning 

Hitta till oss

Genki AB

 

Rävlandavägen 21, 517 91 Bollebygd.

Nära centrum, motorvägsavfarten och en busshållplats. Självklart fri parkering.

Google Maps

Intresseansökan

Fyll i kortfattat om dig själv så hör vi av oss