Nu har vår stora satsning påbörjats i entréplan 😃✌️

Genki är öppet som vanligt, men det kommer vara lite rörigt i olika delar fram tills det är klart i augusti. Barnrummet är stängt utom våra ordinarie tider där det finns barnpassning.

Nya styrkemaskiner

Vi kommer att byta ut alla gamla maskiner mot nya med det unika kvalitétsmärket Gym80. Maskinerna kommer vara specialdesignade och av gedigen tysk kvalité.

Ny mysig lounge

Vi kommer att bygga en dubbelt så stor lounge på entréplan. Det ska bli en mysig yta till alla genkisar där ni kan slappna av, äta, surfa eller bara ta en kopp kaffe. 

Vitt innertak

Vi kommer lägga ett vitt innertak med absorbenter. Allt för att ni genkisar ska få ett ljusare intryck när ni tränar och för att det ska bli ännu bättre ljud och musikupplevelse i lokalen.

Mer konditionsytor

Vi kommer att bygga två 18 meters podier i form av två trappsteg för all kondition. 

Gräset kommer in

Vi kommer ta in gräs under era fötter så ni kan känna sommarglädjen i er träning året runt. Hela entréplan kommer vara en zon där du kan inspireras av ljus och natur.

Ny entrésluss

Eftersom det blivit så många genkisar på så kort tid så har det varit en totalt röra bland skor och jackor. Därför har vi valt att bygga en helt ny sluss som kommer att ha golvvärme och mycket bättre utrymme till skor och jackor. 

Större barnpassning

Vi kommer att bygga en övervåning i anslutning till receptionen där vi kommer ha vår barnpassning. Alla barn kommer få totalt 4 grr större lekyta med massor av roligheter.

Himlen kommer in

Vi tar steget ännu längre och tar in en himmel över cirkelträningen. Vi kommer att rigga ett virtuellt tak som ser ut som en klarblå sommarhimmel.

Belysning

Som ni kanske redan sett så tycker vi det är roligt att skapa upplevelse genom belysning på Genki. Så nu är det dags att uppgradera belysningen även på entréplan. 

Har du en vän som funderar på att börja träna? Vi har fortfarande några medlemskap kvar 😊. Fortsätter din vän efter våra 40 dagars öppet köp får du en bonus 🎉